Alve: 1 - Eva: 26

Idag var det familjemys på hög nivå!

I eftermiddags tog vi `Storstampe´och styrde mot Ljungby. Efter att ha tagit en geocach (första på evigheter!) gick vi in till centrum och köpte glass (3 kulor + mjukglass på toppen...oerhört mumsigt!) Klockan 19 började Elin Ruth Sigvardsson spela i Hembygdsparken. Solen strålade medan vi slog oss ner på picnic-filten lite i bakgrunden för att ljudet inte skulle bli allt för högt. Ändå hade vi bra uppsikt över scenen. Elin levererade som vanligt! Alves första Elin-spelning.....men Evas 26.e! Efter lite prat med Elin rattade vi västerut mot Kvibille igen, medan solen höll på att gå ner. En supermysig dag avslutas nu med lite amning i soffan...











Kommentarer
Postat av: Tomas Bengtsson

Måste bara passa på att fråga om ni båda två är utbildade fotografer? Ni tar galet bra bilder i vilket fall som helst (eller är ni duktiga på Photoshop?) Hoppas allt är bra med er och att Alve får lite av båda delarna senare i livet, både dansband och fotboll alltså ;)

2010-07-08 @ 13:54:01
Postat av: Evelina

Fina ni!!:) superfina bilder har ni tagit, när vår lilla trollunge tittar ut ska de med tas bilder:) hoppas allt funkar bra! Du ser så pigg ut Eva!! Kramar!

2010-07-08 @ 23:49:41
Postat av: Erika

Massa bilder på mamma o en på pappa. Trevligt att få se er.

Låter som en jätte härlig kväll att sitta ute och lyssna på musik.

2010-07-13 @ 09:34:25
URL: http://ikakansjalv.blogspot.com
Postat av: Anonym

Näää, inte massa på mamma....bara två! En på pappa, en på Minie...och massa på lillfisen!

2010-07-13 @ 15:25:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0