Mys på hög nivå.

När vi var hos familjen Hultstrand förra veckan blev vi inspirerade av Mathildes mysiga säng. Lampor, sänghimmel och så vidare. Så vi köpte konceptet rakt av men gjorde om det så det passade vår stil.



En blå slinga (som vi dimrar) är virad runt ena långsidan. Jag köpte en helt vit "naken" sänghimmel, som piffades till idag. Sydde en topp på den, sydde på ett fint band runtom.... Sen gjorde jag en spiral av tjock ståltråd och virade runt små söta lysande fjärilar. Därefter sydde jag små vita kuddar som fick paljetter på sig. Nu återstår bara att göra små ljusblå tofsbollar att hänga i också. Men det får bli en annan dag.

Tack för inspirationen, Mathilde!

Och hur gick det då? Jodå, helt superbra! Alve somnade gott, ca 2h tidigare än han gjort senaste tiden....





Förundrad över de fina lamporna. En uggla på varje sida (Tack Delerus och Andersson/Bengtsson!), Kanin-snutten och kolla noga så ser ni nappen som ploppar ut så fort man stoppar in den... =(





Och så en sista bild för idag. Vad blir det om man kombinerar en födelsedagspresent med en annan? Jo, en fin dekoration i köksfönstret! Skorporna från Ida tog slut och rosorna från mamma vissnade. Vad gör man då? Jo, man torkar rosorna, klipper av dem och lägger dem i den tomma, fina burken.

KRAM och god natt!


Kommentarer
Postat av: Evelina

Du är ju bara för piffig Eva! Kan ja inte få låna lite av din energi och pysslighet? De hade räckt med nja, ca 2 % så hade ja vatt nöjd ;) superfint blev de, MYCKET imponerad!! Gör du en sån till Agnes nu ;) hihi. Ses snart! Kram

2010-11-25 @ 23:12:09
Postat av: EVA WEBER

Jodå, Evenlina! 2% kan jag nog avvara till dig! Jag hinner ändå inte utöva pyssligheten nu för tiden, så det är inga problem! Varsågod! 2% pysslighet är nu på väg genom cyberrymden till dig! FÅNGA!

2010-11-26 @ 09:25:07
URL: http://familjenweber.blogg.se/
Postat av: Evelina

Fångat!!! Kommer börja använda de direkt när ja kommer hem från babysimmet ;)

2010-11-26 @ 10:17:03
Postat av: Erika

Älskar glasburkar, skafferiet är fullt med dem och de är perfekt att ge bort med lite gott innehåll som present.

2010-11-27 @ 21:51:29
URL: http://ikakansjalv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0