Årets sista trädgårdsprojekt.

Årets sista trädgårdsprojekt är snart klart. Målet var ju att få "tätt" runt hela trädgården så man kan släppa ut Minie utan att vara rädd för att hon ska få syn på en katt, kråka, trevlig granne eller annat som kan göra att hon sticker iväg för att hälsa på sin nya vän. NU, för några minuter sedan är målet äntligen uppnått.

I somras fick vi två gamla rostiga grindar som för mååånga år sedan tillhörde min farmors f.d. grannar. De skulle göra om garageuppfarten och skulle kasta grindarna. Farmor och farfar fick då ta hand om dem och sedan dess har de stått i farmors stuga. Mycket lämpligt när vi nu behövde grindar. David borstade och skrubbade dem med stålborste, och sen målade jag med hammarlack i silver.



Före och efter tillfixning.

Idag fick vi dem så äntligen på plats! Men det är inte riktigt, riktigt klart än. Lite vid färg, lite blommor och en specialdesignad skylt 'a la Eva ska på plats. Så det kommer att komma en stutgiltlig bild så småningom.



Vi valde att använda båda grindarna för att kunna köra upp en bil om det skulle behövas någon gång. Men ena grinden sitter med en pinne i marken, så det är bara den ena man oftast öppnar... Grindarna är tunga som nyfödda elefantbebisar, så för att göra det stabilt valde vi den konstruktionen, med en 'överliggare´ som ni kan se på bilden. Men som sagt, det kommer en liten förfinad utveckling av den så småningom! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0