Heffaklumpen och Byggare Bob

Nu kan man ju tro att rubriken härstammar för smeknamn på mamman och pappan i familjen Weber. Och det skulle det ju faktikst kunna vara.... Men i detta fallet syftar jag på de små söta kidsen. Återkommer till detta.

Dagen inleddes med frukostbuffé på Grand Hotel. Kan verkligen rekommenderas. De serverade bl.a. pannkakor med sylt och grädde, samt wienerbröd. Vad mer begär man?! =)



Därefter fortsatte vi till Byggmax. Det var dags för veckans storhandling.



Sen åkte vi till Eurostop för att besöka Kappahl. Igår provade vi nämligen en hel del kläder på Annie (en 3veckors-bebis tycker uppenbarligen att det finns roligare saker än att prova kläder. Hon protesterade högljutt!). Eftersom Annie är född heffaklump och redan passerat 56cm-strecket på måttbandet så är det tyvärr en hel del kläder som hon inte kan ha. Hon har fått en del presenter i storlek 56 som hon inte ens hunnit använda. SNYFT!

Hon har 62-kläder nu. Och när hon provade några av de fina Newbie-presenterna som var i 62 så passar de perfekt nu. Och det är sommarklänningar m.m. så de vill vi ju kunna ha när det blir varmare. Därför styrde vi alltså mot Kappahl för att byta till storlek 68! (Fatta...68...!!!!.... Galet!....Ungen är 3 veckor gammal!)

Efter detta sista stopp körde vi hem igen. Klockan hade hunnit passera 12 och det var dags för Alve att nana. Men när han vaknade hjälpte han så klart mamma och pappa att snickra. Mamma hade återigen gjort loppisfynd och Alve blev mycket glad för sin egen snickarbänk. Vår älskade lilla Byggare Bob.





Under tiden hade Heffaklumpen en tyst konversation med ett lejon.



Efter en stund kom Malte förbi. Han hjälpte till att snickra. För tillfället hade snickarverkstan fått flytta in i "Växthuset" då det kom en rejäl regnskur.



Och så avslutningsvis några bilder på vad mamma och pappa sysslat med under tiden....







Kommentarer
Postat av: Kalina

Hej!! Mysigt ni har <3 vilken fin snickarebob ni har ;) shit vad lilla Annie växer. Här har vi minsann börjat med stl 62 bara för nådra veckor sedan och tjejerna blir 6 månader nästa vecka. Hmm... Ni borde komma förbi tycker jag allt ;) skicka ett sms då jag inte har kvar fb. Kram kalina med familj

2012-04-21 @ 21:27:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0