Alves dockhus.

Köpte ett dockhus till Alve häromdagen. Inte ett sånt där litet pilligt Lundy-hus, utan ett lite rejälare med möbler och några fula dockor. Dockorna fick dock stanna i påsen och efter renoveringen fick istället Teletubbisarna flytta in. Egentligen är det faktikst inga Teletubbisar, men Alve tycker att det är det, och det är ju huvudsaken. Dipsy är plötsligt blå, men det verkar inte besvära honom (varken Dipsy eller Alve!)

Om någon vet vad detta ÄR för figurer så får ni gärna meddela. De saknar ju 'fjongarna' som Teletubbisarna har på huvud och har hörlurar istället för stora öron.

Så här såg huset ut när jag köpte det.



Det röda tegeltaket blev ett grått plåttak istället. Huset blev (så klart!) vitt. Det fick tre olika nya tapeter och ett mörkbrunt trägolv. (Hmm.,...någon mer än jag själv som tycker det börjar påminna lite om vårt eget hus, med undantag från taket då, där vi har svarta tegelpannor).



Detta skedde igår. Idag har det målats lite möbler (dock inte alla). Köksstolarna fick likadana dynor som vi själva har, och soffan & fåtöljen fick lite pälstyg, precis som Alves egen fåtölj har.




Här inviger Po (som är rosa istället för röd) de nya sängkläderna.



TinkyWinky och Lala äter marmelad, äpple och ost
(vilket är souvenirer från när jag var i Frankrike för en sisådär  20 år sedan).



Dipsy slappar och käkar godis i fåtöljen.


Kommentarer
Postat av: Ida

hahaha. så roligt och lite sjukt.... förlåt ;)

2012-03-22 @ 20:44:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0