Borås.

 
...ja, det är faktikst en rätt trevlig stad. Tror jag skulle kunna trivas där. Men jag ska förhoppningsvis aldrig flytta mer.... men en weekend i denna metropol blev det i alla fall. David visste ingenting, så när väckarklockan (=Annie) ringde 6.40 på lördagen var han helt ovetande om vad vi skulle hitta på denna helg.

Vi började med ett stopp på jätte-barn-loppisen i Varberg. Blev inte alls många fynd; några få klädesplagg till Annie och ett pussel till Alve. (mer om det senare)

Fortsatte 41:an norrut....
Började med ett stopp på Knalleland. Blev en billig runda. 10kr för att skämma bort Alve med att köra bil blev vår enda utgift.

Ett stopp på Magnolia (pysselbutik) blev det oxå. Har förälskat mig i washitejp och hittade 3st som föll mig i smaken. Fullkomligt ÄLSKAR det översta blå/röd-randiga som dessutom är i textil och kommer passa SÅ bra på mina layouter.
 

Vidare in till centrum där vi åt på JensensBöfhus. (Mums!) och tittade runt lite på stan....
...innan vi körde vidare mot hotellet. "Lages Motell" kan vi verkligen rekommendera. Billigt, fräscha rum med kanonsängar! Dessutom god frukost! Vad mer kan man begära?
Här testar Annie svikten i de sköna Hästensängarna. Betyg: MVG!
 

"OK, mamma. Jag sitter still några sekunder så du kan ta ett kort som inte blir så suddigt".
 

Under tiden (knappt 2 minuter) pusslade Alve ihop tidigare nämnda pussel som inhandlades på loppisen. Hmmm....från 3 år. Och han flixar det så snabbt. Här behövs ta till tyngre artilleri märker jag! Så eventuella julklappsköpare vet härmed att det behövs minst 20 bitar för att lille herr Weber ska hållas sysselsatt en längre tid.

Därefter blev det en liten kort cachingrunda. Ibland är David väldigt bra.... när det t.exx gäller att klättra på såna här stegar som inte börjar i marknivå. Han skuttade graciöst upp och kunde snabbt signera loggen.

På väg hem stannade vi på Coop för att inhandla lördagsgodiset. Alve plockade själv sina fem bitar. (Som han sen dock glömde äta.... Den biten hjälpte hans föräldrar honom med!)
 
Annie var mycket nöjd med att titta på....
 
....och smaka lite på påsen!

Men innan man fick öppna godispåsarna var det middagsdags. Den delikata måltiden utgjordes av en halv kebabrulle som intogs sittandes på hotellets heltäckningsmatta samtidigt som vi tittade på "Postkodmiljonären". Restaurang? Nej, nej....Detta är mys på hög nivå för oss!

Vällingmys!
 


Eftersom mamma Weber fått smak för Max's lyxshake fanns önskemål om att stanna där på vägen hem. Alve fick pommes frites.

Hemma igen! Det dröjde inte många minuter innan pussel-lådan åkte fram....och alla 12 pussel skulle pusslas samtidigt. Älskade mysbarn! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0